Over ons

Sinds begin juli van dit 2018 bevindt zich Museum Brasserie voor Bier en Boek in het monumentendorp Orvelte. De Brasserie en het Museum zijn gevestigd aan de Brugstraat 1.

 In het Museum is een collectie aanwezig van meer dan 600 reclameborden van bijna alleen maar Nederlands en Belgische bieren. Daarnaast hebben er nog tal van andere reclame uitingen een plaats gevonden op de voormalige deel van de boerderij. Te denken valt aan lichtreclames, biervaten, vlaggen, tapruiters, bierpompen, fustdeksels, dienbladen enz.

 Het tweede onderdeel van het museum omvat de permanente tentoonstelling van machines op het gebied van de boekdrukkunst. Een kast met loden letters,  naaibankjes, handpersjes, een kniehevelpers, etc.

 Mocht u een bezoek aan Orvelte en aan ons willen brengen, dan zijn wij op de volgende tijden geopend.

Geopend m.i.v. 4 juli 2020.

Maar natuurlijk valt er niet alleen iets te bezichtigen in het Museum. Ook is er aan de inwendige mens gedacht. U kunt bij ons genieten van Italiaanse koffie van topkwaliteit, een uitgebreide keuze op het gebied van frisdranken en een kleine kaart met warme gerechten. Daarnaast hebben we vanzelfsprekend een uitgebreide bierkaart met overheerlijke bieren.

Dit alles kunt u nuttigen in het smaakvolle en gezellige museumgedeelte of buiten op het uitnodigende en prachtige terras.

Wilt u een feest(je) geven en dat delen met anderen, dan kunt u het bij ons in het Museum vieren. Wij hebben plaats voor meer dan 100 feestgangers en hoe u uw feestje wilt inrichten overlegt u gewoon met ons. Veel is er mogelijk.